Antik Centrum - az értékmentő
katalógusunk
árlista
egyéb bútorveretek
szolgáltatásaink
galéria
kapcsolat
A szentendrei székhelyű Antik Centrum Kft. 1996 óta foglalkozik bútorveretek, bútorvasalatok, bútordíszítő elemek és kiegészítők gyártásával, forgalmazásával.

Cégünk mely ez idő tájt már antik bútorok kereskedelmével is foglalkozott hamar találkozott az antik bútorok, bútorvereteinek, bútorvasalatainak rossz helyzetével.
A régi bútorok általánosan rossz állapotával a bútorveretek, bútordíszek, bútorzárak és fogantyúk rossz állapota, esetleg teljes hiánya is együtt járt.
Ez az űr keltette életre tevékenységünket, mely már a kezdetektől fogva elkötelezte magát a minőségi, régi bútorveret gyártás hagyományait követő tevékenység mellett.

A kézműves hagyományokon alapuló, a régi öntési technikákat használó tömör rézöntvények ugyanazon a munkafolyamaton mennek keresztül, mint sok-sok évvel ezelőtt.
Szorgalmas munkával gyűjtöttük össze azon eredeti bútorvereteket melyek felhasználásával azok felújításával már a korai időszakban elkészült bútorveret katalógusunk.

Több száz féle bútorvasalat, bútor-kiegészítő, stílusirányzatonként válogatva jelenik meg katalógusunkban pontosan úgy, mint akár száz évvel ezelőtt.
Az évek során több országos kiállítást is bejárva bebizonyosodott, hogy tevékenységünkre óriási igény van, ezt támasztja alá az a több ezer bútorveret katalógus tulajdonos, akik azóta is rendszeresen felkeresnek megrendeléseikkel.
Bútorvereteinket, bútorvasalatainkat, bútordíszítő elemeinket az újonnan készített bútorokhoz is előszeretettel használják.

A bútorveret katalógusunkból való vásárlást raktárkészletünkből személyesen vagy akár telefonos vagy internetes megrendelés alapján szolgáljuk ki. Utánvételes megrendelés esetén nincsen minimális megrendelési korlát, tehát akár 1 db bútorveret is megrendelhető.
Egyedi darabok minta utáni legyártását is vállaljuk.

 
2000 Szentendre, Dózsa György út 10/A | Tel.:+36 26 318 066 | Mobil:+36 20 9577 682 | E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu
Impresszum | Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép  
 
vissza a főoldalra