Antik Centrum - az értékmentő
magunkról
katalógusunk
árlista
egyéb bútorveretek
szolgáltatásaink
galéria
kapcsolat

Az Antikcentrum Kft. a butorveret.HU web-oldalainak megtekintésével (a www.antikcentrum.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával) Ön elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg a web-oldalainkat!

Az Antikcentrum Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a https://www.butorveret.hu/ internetes cím alatt található web-lapokon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, az Antikcentrum Kft. semmilyen módon nem vállal felelősséget a https://www.butorveret.hu/ internetes cím alatt található web-lapokon keresztül nyújtott információkért, az azokon előforduló pontatlanságokért, vagy hiányosságokért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a web-oldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A https://www.butorveret.hu/ internetes cím alatt található web-lapokon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Az Antikcentrum Kft.nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a https://www.butorveret.hu/ internetes cím alatt található web-lapok használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Az Antikcentrum Kft.nem vállal felelősséget a https://www.butorveret.hu/ internetes cím alatt található web-lapokon található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

Az Antikcentrum Kft.t nem terheli felelősség olyan web-oldalakon található információkért, anyagokért, amelyeken https://www.butorveret.hu/ internetes cím alatt található web-lapok megemlítésre kerülnek.

A https://www.butorveret.hu/ internetes cím alatt található web-lapok bármelyik olyan felhasználója, aki ezen web-lapok felhasználásával információt szolgáltat az Antikcentrum Kft.nak, elfogadja, hogy az Antikcentrum Kft.nak korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint az Antikcentrum Kft. az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.

Az Antikcentrum Kft. bármely, a https://www.butorveret.hu/ internetes cím alatt található web-lapok használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy jelen Jogi nyilatkozatot saját belátásunk szerint megváltoztassuk, vagy levegyük oldalunkról. Amennyiben úgy döntünk, hogy a Jogi nyilatkozatot megváltoztatjuk, azt a jelen oldalon tesszük közzé.

 

 
2000 Szentendre, Dózsa György út 10/A | Tel.:+36 26 318 066 | Mobil:+36 20 9577 682 | E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu
Impresszum | Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép  
 
vissza a főoldalra